GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Pakt van Aert opnieuw de driekleur?

Pakt van Aert opnieuw de driekleur?

by ID221414_Wordpress

Het BK Wielrennen staat weer voor de deur. Het is al de 122 editie van het Belgisch Kampioenschap. Kan Wout van Aert zichzelf opvolgen? In Middelkerke is hij weer een van de favorieten.

Het parcours telt 209 kilometer, inclusief zes plaatselijke rondes van 13 kilometer. Niemand minder dan Johan Museeuw heeft de route mee uitgestippeld, en heeft naar eigen zeggen gekozen voor een relatief veilige en stressloge wedstrijd. Het wordt een vlak parcours met twee bezoekjes aan de Moeren, wat zou kunnen uitdraaien op een massasprint op het einde.

Jasper Philipsen (Alpecin-Fenix): de sprinter kan gaan samenwerken met collega Tim Merlier en zo zijn vijfde wedstrijd van 2022 winnen.

Wout Van Aert (Jumbo-Visma): gezien het snelle parcours is van Aert een van de topfavorieten, zeker met de hulp van Van Hooydonck en Benoot.

Arnaud De Lie (Lotto-Soudal): het zou niet de eerste keer zijn dat de Lotto-Soudal-stal zich richt op het BK. De concurrentie mag De Lie niet uit het oog verliezen, maar ook De Buyst en Campenaerts kunnen aanvallen!

Remco Evenepoel (Quick-Step Alpha Vinyl): de mannen van Patrick Lefevere nemen graag initiatief. Lampaert en Evenepoel zijn perfect in staat tot een indrukwekkend één-tweetje.

Jasper Stuyven (Trek-Segafredo): samen met Edward Theuns kan hij de koers in een beslissende plooi leggen.

Wed hier op alle kandidaten!