GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Pittige midweekmatchen in de Premier League!

Pittige midweekmatchen in de Premier League!

by ID221414_Wordpress

De Premier League gaat haar laatste weken in, maar niet alle teams hebben even veel wedstrijden gespeeld. United zit aan 37, Aston villa aan 34. Tijd voor enkele midweekmatchen om het één en ander recht te trekken!

Aston Villa – Liverpool

Na een 1/15 zitten de Villans met 6/6 weer op het juiste spoor. Coach Steven Gerrard kan zijn collega Jurgen Klopp een hak zetten nu die de punten zo broodnodig heeft. Het vorige bezoekje van de Reds aan Villa Park in de Premier League eindigde op een onwaarschijnlijke 7-2-overwinning voor Aston Villa.

Leeds – Chelsea

Leeds is weer naar een degradatieplaats gezakt en krijgt met Chelsea een vervelende tegenstander op bezoek. De laatste W tegen de Blues dateert van 2002, ofwel zeven ontmoetingen geleden. Maar CFC kon niet winnen in haar laatste drie partijen en verloor zelfs op bezoek bij degradatiekandidaat Everton.

Watford – Everton

De Toffees klommen na 6/6 tegen Leicester en Chelsea uit de bodem-3. Het kan de kers op de taart zetten door te gaan winnen op Watford, dat nu 0/18 pakte.

Wolverhampton – Manchester City

Wolves won twee van hun laatste Premier League-ontmoetingen met City. Hoewel ze slechts 1/12 pakten, jagen ze nog steeds op een Europees ticket. Opvallend: Wolves heeft de vierde beste verdediging, maar ook de vierde slechtste aanval.

Tottenham – Arsenal

Met een 2/12 zakten de Spurs weer weg in het klassement. Als ze nog een plaatsje in de top-4 willen claimen, moéten ze winnen van hun aartsrivaal. De laatste zes thuisduels tegen Arsenal in de Prem gingen niet verloren. De Gunners pakten wel 12/12.

Wed hier op de Premier League.