GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Rit 10 van de Giro d’Italia 2022

Rit 10 van de Giro d’Italia 2022

by ID221414_Wordpress

Rit 10 in de Giro d’Italia gaat van Pescara naar Jesi en is behoorlijk heuvelachtig in de tweede helft. Wie kan het verschil maken in de 196 kilometer en over zeven heuvels?

Deze koers lijkt op het lijf geschreven van van der Poel, Girmay of zelfs Magnus Cort. Zet hier in op je favoriet! Echte sprinters zullen wellicht iets te veel uitgedaagd worden in deze rit, maar de baan ligt open voor de potigere snelheidsduivels. Schmid, Ballerini, Ewan, Ulissi en Covi maken een stevige kans, en wat met de verrassende Thomas De Gendt?

Vooral de beklimmingen van de Recanati, Filottrano en Monsano (vlak voor de finale) beloven heel wat moois voor wedstrijd. De laatste 8 kilometer gaan voornamelijk bergaf, maar in de allerlaatste kilometer gaat het nog lichtjes bergop.

Hier kan je inzetten op welke van twee renners voor de andere zal eindigen. Handig als je je voorkeur wil uitdrukken zonder er een ritwinst aan te koppelen.

Momenteel staan López (TFS), Almeida (UAD) en Bardet in de top-3 van het algemene klassement, maar Carapaz (IGD), Hindley (BOH), Martin (COF) en Landa (TBV) volgen allemaal nog op minder dan een halve minuut van de leider. Wie wordt de eindwinnaar van de Giro 2022? Zet hier in op je favorieten.