GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Slechts zeven matchen in de 1/8e finales van de Europa League

Slechts zeven matchen in de 1/8e finales van de Europa League

by ID221414_Wordpress

Door de schorsing van Spartak Moskou is RB Leipzig al zeker van de kwartfinale. De andere 14 teams moeten nog wel vol aan de bak. En dat levert enkele prachtige affiches op!

Porto – Lyon

Het team van Sergio Conceicao is al 18 matchen ongeslagen. Beide teams scoorden al in elke Europa League-wedstrijd die ze speelden dit seizoen.

Real Betis – Eintracht Frankfurt

Betis won geen enkele van haar laatste vier matchen. Beide teams scoren wel vlot: Frankfurt met gemiddeld 1,67 goals per match in de Europa League, Betis 1,88 G/M. Samen totaliseren ze maar 3 clean sheets in 14 matchen, dus de kans dat we goals gaan zien, is reëel!

Sevilla – West Ham

Twee teams in povere vorm: Ze wonnen allebei maar 1 van hun laatste vier wedstrijden. West Ham hield vier keer de nul in de zes EL-matchen die ze al speelden.

Atalanta – Bayer Leverkusen

Twee teams die de goal vlot weten staan! Atalanta scoorde al 17 keer in hun 8 Europese matchen dit seizoen, Leverkusen 14x in 6 matchen.

Barcelona – Galatasaray

Barça heeft zich – met wat geluk – weer in de top-4 in La Liga genesteld. Ze zijn al acht matchen ongeslagen. Galatasaray heeft minder geluk: ze staan 12e in de Süper Lig en staan dichter bij de degradatiezone dan bij de Europese plaatsen.

Rangers FC – Rode Ster Belgrado

Het spelpeil van Rangers is niet al te beste de jongste weken, maar in Europa doen ze het wel goed: ze schakelden grootmacht Borussia Dortmund uit. Bovendien zijn ze al 9 matchen ongeslagen en op Ibrox zelfs al 19 matchen. Rode Ster pakte dan weer 18/18.

SC Braga – Monaco

Philippe Clement krijgt de kans om zijn ploeg verder op de rails te zetten tegen de vierde uit de Primeira Liga. De Monegaskische defensie kan alvast een troef zijn. In alle competities samen incasseren ze ongeveer één goal per match.