GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Smullen van de NBA Playoffs!

Smullen van de NBA Playoffs!

by ID221414_Wordpress

Boston Celtics – Brooklyn Nets

Niemand heeft momenteel een betere reeks dan de Celtics: ze spelen voor het achtste opeenvolgende seizoen de playoffs! De vorige vier ontmoetingen met Brooklyn konden de Celtics winnen. De Nets sloten het reguliere seizoen af met vijf winstmatchen op rij.

Toronto Raptors – Philadelphia 76ers

De Raptors verloren nu drie matchen op rij, maar in deze match hebben ze het thuisvoordeel. De 76ers wonnen er vier op een rij. In 2019 schakelden de Raptors de 76ers uit in de Playoffs.

Milwaukee Bucks – Chicago Bulls

Van de voorbije 20 confrontaties met de Bulls, wonnen de Bucks er 19! De Bulls sloten het reguliere seizoen ook niet goed af, met slechts één overwinning in hun laatste vijf partijen. De Bucks scoren gemiddeld bijna 115 punten per match en zijn goed op weg om hun titel te verlengen.

Utah Jazz – Dallas Mavericks

De Jazz wonnen twee van de vier matchen tegen Dallas in het reguliere seizoen. Van de afgelopen 30 duels tussen deze teams wist Dallas slechts twee keer op verplaatsing te winnen, Utah zeven keer.

Denver Nuggets – Golden State Warriors

De Golden State Warriors zijn er voor het eerst sinds 2019 weer bij in de playoffs. De Warriors zijn op een ‘gouden’ streak van zeven overwinningen. Denver kon slechts twee matchen winnen van hun voorbije zeven.