GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Spannend aan de top van de Serie A

Spannend aan de top van de Serie A

by ID221414_Wordpress

Er zijn nog drie teams die echt in de running lijken voor de scudetto.

Inter – Hellas Verona

Hellas won niet meer van Inter in hun laatste 22 duels! Op Internazionale won het zelfs nog nooit. Maar ook hier heeft de underdog een spits in huis met fameuze statistieken: Giovanni Simeone scoorde al 15 keer, terwijl Inter-prijsschutter Lautaro Martinez nog maar 14 keer raak trof. Inter heeft wel de beste aanval van de reeks (63 goals), maar Verona doet het ook niet slecht. Met 55 goals scoorde het al meer dan Juventus, Roma en Atalanta.

Napoli – Fiorentina

Dries Mertens en co pakten 9/9 en staat op een gedeelde eerste plaats. Maar ook Fiorentina is goed bezig en is vier matchen ongeslagen. Sinds het vertrek van fenomeen Vlahovic (17 goals in 21 matchen) deze winter, is de doelpuntenproductie wel sterk afgenomen. La Viola scoorde nog 8 acht keer in evenveel competitiematchen sinds het vertrek van Vlahovic, terwijl het voordien aan 41 goals in 22 matchen zat. Napoli won haar drie laatste matchen in Firenze. Ook interessant: in de laatste zes duels tussen deze twee teams vielen er maar liefst 27 goals!

Torino – AC Milan

Milan is al 11 matchen ongeslagen en won bovendien de laatste zes confrontaties tegen Torino. De Granata konden dit weekend hun negatieve reeks van 4/24 afsluiten met een overwinning op Salernitana. Torino slikte al minstens één goal in 23 van de 30 competitiematchen, terwijl Milan al 13 clean sheets hield.

Wie wint de Serie A? Zet hier al in!