GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Spectaculaire halve finales in League Cup!

Spectaculaire halve finales in League Cup!

by ID221414_Wordpress

Deze woensdag en donderdag krijgen we halve finales om duimen en vingers bij af te likken. En één ding is zeker: voor het eerst sinds 2017 zal Manchester City de League Cup niét winnen!

Chelsea – Tottenham

Chelsea won al vijf keer de EFL Cup, Tottenham vier keer. De League Cup van Spurs in 2008 is de laatste trofee die ze wonnen. Deze teams troffen elkaar al vier keer (waarvan één dubbele ontmoeting in de halve finale) de voorbije zeven jaar in de League Cup. Chelsea won tweemaal, maar Spurs won het laatste bekerduel tegen Chelsea. In de competitie kon Spurs al zes matchen op rij niet winnen van de Blues. Chelsea is al 11 thuismatchen op rij ongeslagen.

Arsenal – Liverpool

Liverpool heeft de rijkste geschiedenis in de 62 jaar dat de League Cup bestaat. Ze haalden 12 keer de finale waarvan ze 8 keer de beker wonnen. Arsenal won slechts tweemaal in acht finales. De duels tussen deze teams zijn doorgaans spektakelrijk: gemiddeld 4 goals per match in de laatste 22 wedstrijden! De laatste drie bekerontmoetingen leverden penalties op.

Wed hier op de eindwinnaar van de League Cup.