GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Speeldag 28 Jupiler Pro League

Speeldag 28 Jupiler Pro League

by ID221414_Wordpress

Speeldag 28 in de Jupiler Pro League. Nog zeven speeldagen en we weten welke teams om de titel mogen strijden. Welke teams zetten dit weekend een stap richting play off 1?

Sporting Charleroi – Union Saint-Gilloise

Union kan toch verliezen. Vorige week kwam STVV de drie punten rapen in Brussel. Dit weekend staat een nieuwe zware opdracht op het programma. Union-coach Felice Mazzu trekt terug naar zijn oude club. Een verplaatsing op Charleroi is nooit een cadeau, wat kan de competitieleider in Charleroi?

Antwerp – KV Mechelen

Antwerp is aan sterk seizoen bezig. De Great Old staat tweede op zeven punten van leider Union Saint-Gilloise. Antwerp bewees de voorbije weken dat het in staat is om moeilijke wedstrijden naar zich toe te trekken en dat zal het ook nodig hebben in de provinciale derby tegen KV Mechelen. Malinwa maakt nog kans op play off 1, het zal dan ook niet aan enthousiasme ontbreken bij de Mechelaars.

Anderlecht – Racing Genk

Anderlecht heeft zijn play off 1-ticket bijna beet. De Brusselaars tellen vijf punten voorsprong op het nummer vijf. Racing Genk moet daarentegen nog stevig aan de bak om play off 1 te halen. Kunnen de Limburgers de opmars naar boven inzetten met een overwinning op het veld van Anderlecht?

Er staan nog veel meer wedstrijden op het programma. Bekijk hier de volledige kalender van dit weekend.