GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Speeldag vier in de Jupiler Pro League

Speeldag vier in de Jupiler Pro League

by ID221414_Wordpress

Na drie speeldagen in de Jupiler Pro League kan enkel Royal Antwerp FC een perfect rapport voorleggen. Kunnen de achtervolgers de kloof verkleinen?

Sint-Truiden – Anderlecht

Drie wedstrijden en drie gelijke spelen, dat is het seizoen van STVV. De Limburgers konden nog maar twee keer scoren en zullen dus beter voor de dag moeten komen om de eerste overwinning van het seizoen te pakken. Anderlecht kan dan weer voor de derde keer winnen dit seizoen.

AS Eupen – Royal Antwerp FC

Antwerp is ongeslagen in de competitie en staat met negen op negen alleen eerste. Voor Eupen is het opnieuw een zware wedstrijd. Na Charleroi, Club Brugge en Racing Genk wacht een nieuwe uitdaging voor de ploeg uit de Oostkantons. De vorige thuiswedstrijd was wel een succes voor Eupen, Club Brugge werd met 2-1 verslagen.

OH Leuven – Club Brugge

OH Leuven begon met een zes op zes maar na de 4-2-nederlaag op bezoek bij Antwerp moeten de Leuvenaars plots een nul op zes zien te vermijden. Club Brugge moet dan weer winnen om niet met een vier op twaalf achter te blijven. Slaat de motor van de kampioen aan?