GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Strijd om de playoffs in de Engelse Championship

Strijd om de playoffs in de Engelse Championship

by ID221414_Wordpress

Fulham promoveert en Peterborough, Derby County en Barnsley degraderen. Dat is al zeker. Maar de strijd voor de playoffs (plaatsen 3 tot en met 6) ligt nog grotendeels open.

Fulham – Nottingham Forest

De dominante leider kende even een dipje, maar Aleksandar Mitrovic (41 goals in evenveel matchen!) blijft maar scoren. Nottingham Forest verloor maar één keer in haar laatste 13 Championship-partijen. De Tricky Trees wonnen wel maar één keer tegen Fulham in hun laatste 7 ontmoetingen.

Swansea City – AFC Bournemouth

Deze twee teams hebben de laatste 20 jaar de degens gekruist in League 2, League 1, de Championship en de Premier League! Van de laatste 10 ontmoetingen Won Swansea geen enkele keer. Nu Is Swansea wel in uitstekende vorm: ze zijn al 8 matchen ongeslagen. De Cherries wonnen maar één van hun laatste vijf matchen.

Middlesbrough – Cardiff City

Middlesbrough deze inhaalwedstrijd wint staan ze nog maar twee punten achter op de nummer 6. Maar zowel Boro als Cardiff zijn niet in vorm. Middlesbrough verloor haar laatste vier thuiswedstrijden, en de bezoekers pakten 0/9. Cardiff heeft niets meer te winnen of verliezen dit seizoen…

QPR – Sheffield United

Also Blades 6/6 pakken stellen ze hun playoff-plaats veilig. Met QPR krijgen ze een ploeg in crisis voor de kiezen. Ze pakten 4/24 en vielen zo uit de playoff-plaatsen. Sheffield United won wel de vier vorige duels met QPR, maar heeft nu ook al zes uitwedstrijden niet meer gewonnen.