FAN VAN SPORT.
OP ÈLK NIVEAU.

FAN VAN SPORT. OP ÈLK NIVEAU.

NAPOLEON SPONSORT JOUW TEAM.

NAPOLEON SPONSORT JOUW TEAM.

Napoleon is trotse partner van Soudal Quick-Step, SV Zulte Waregem en Cercle Brugge. Maar ook lokale sportteams geven we graag de steun die ze verdienen. 

 

Samen met shirt supplier PATRICK bieden we 100 amateurteams (voetbal, volleybal, padel, handbal…) gratis nieuwe shirts aan, of horen we eens of we op een andere manier kunnen sponsoren.

Napoleon is trotse partner van Soudal Quick-Step, SV Zulte Waregem en Cercle Brugge. Maar ook lokale sportteams geven we graag de steun die ze verdienen. 

 

Samen met shirt supplier PATRICK bieden we 100 amateurteams (voetbal, volleybal, padel, handbal…) nieuwe shirts aan. Of misschien kunnen we je op een andere manier sponsoren?

DE KLEREN MAKEN DE PLOEG.

Dankzij Napoleon Sports en Patrick staat jullie team komend seizoen met nieuwe truitjes te schitteren op het veld, in de zaal, of waar dan ook. Vul het formulier in, en laat ons weten wat jullie club zo speciaal maakt.

DE KLEREN MAKEN DE PLOEG.

Dankzij Napoleon Sports en Patrick staat jullie team komend seizoen met nieuwe truitjes te schitteren op het veld, in de zaal, of waar dan ook. Vul het formulier in, en laat ons weten wat jullie club zo speciaal maakt.

Je kan zelf het design (15 opties) en de kleuren van de shirts kiezen. Je kan kiezen of je het logo van Napoleon Sports op de borst plaatst of op de mouw. Plaats je het logo op de borst, dan krijg je de shirts gratis (100% korting). Plaats je het logo op de mouw, dan betaalt Napoleon de helft van de prijs (50% korting).

Op de rug bovenaan komt de boodschap ALWAYS KEEP CONTROL. We dragen responsible gaming hoog in het vaandel, dus deze preventieve boodschap willen we er zeker op. 

Je hebt de vrijheid om andere/bestaande sponsors toe te voegen op de andere beschikbare ruimtes op het shirt.

Wat als mijn team geselecteerd wordt voor de nieuwe shirts? 
Dan ontvang je van Napoleon een bevestigingsmail. Patrick zal vervolgens contact opnemen met jou om de designs en bestellingen verder af te handelen. De gemiddelde levertijd na bevestiging van de bestelling is 6-8 weken. 

 

Wat als mijn team niet geselecteerd wordt voor de nieuwe shirts? 
We willen #TeamNapoleon breed en toegankelijk houden, met een spreiding over het hele land. Daarom kan het zijn dat het aantal beschikbare shirts voor jouw regio of provincie al uitgeput is. In dat geval ontvang je van Napoleon een mail om te bekijken of er op een andere manier een sponsorovereenkomst kan gevonden worden. 

Elk team (‘het Team’) dat dankzij Napoleon Games Sports NV nieuwe shirts aanvraagt, aanvaardt de volgende algemene voorwaarden: 

 

 • Art 1. Het Team aanvaardt dat Napoleon Games Sports NV ter uitvoering van deze samenwerking de door het Team verschafte contactgegevens deelt met shirt supplier PATRICK voor de logistieke opvolging. 

 • Art 2. Het Team bevestigt dat het geen exclusiviteitscontract heeft met een andere shirt supplier dan PATRICK en dus vrij van keuze is om met kledij van PATRICK te spelen. 

 • Art. 3 Het Team bevestigt dat het alleen met deze shirts zal spelen zolang de wet dit toelaat (cfr. eventuele wetswijzigingen betreffende gokreclame). 

 • Art. 4 Het Team bevestigt dat de shirts alleen bestemd zijn voor en alleen gedragen zullen worden door volwassen amateur sporters en dus niet voor/door minderjarige sporters of jeugdploegen. 

 • Art. 5 Het Team bevestigt deze shirts te zullen gebruiken als standaarduitrusting, behalve indien dit voor een specifieke wedstrijd niet toegelaten wordt door bijvoorbeeld de scheidsrechters (cfr. vanwege conflicterende kleuren/outfit tegenpartij). 

 • Art. 6 Het Team bevestigt dat het logo van Napoleon Games Sports NV (zie Afbeelding 1) hetzij op de mouw (positie 5 én 6 op Afbeelding 2) aangebracht wordt óf op de borst (positie 3 op Afbeelding 2).  

 • Art. 7 Het Team bevestigt dat Napoleon Games Sports NV de enige shirtsponsor van de ploeg uit de sector van kansspelen en weddenschappen wordt. 

 • Art. 8 Het Team bevestigt dat ze zij niet geassocieerd zijn of worden met firma’s of organisatie van illegale kansspelen. 

 • Art. 9 Het Team (spelers en medewerkers) bevestigt het positieve imago van Napoleon Games Sports NV te zullen ondersteunen en zich te onthouden van handelingen/gedragingen ten gevolge waarvan de goede naam van Napoleon Games Sports NV in diskrediet kunnen worden gebracht. 

 • Art. 10 Het Team erkent geen enkel recht op naam of logo van Napoleon Games Sports NV te verkrijgen. 

 • Art 11. Het Team verleent zijn medewerking te verlenen teneinde controle door Napoleon Games Sports NV op de correcte uitvoering van de Algemene Voorwaarden mogelijk te maken. 

 • Art. 12 Indien het Team zich niet houdt aan de Algemene Voorwaarden, heeft Napoleon Games Sports NV het recht de shirts terug te vorderen en kunnen andere (juridische) stappen genomen worden teneinde de belangen van Napoleon Games Sports NV te vrijwaren. 

 • Art. 13 Indien het Team door overmacht een inbreuk pleegt op de Algemene Voorwaarden wordt dit geval per geval bekeken. 

 • Art. 14 Het Team bevestigt de shirts overeenkomstig de Algemene Voorwaarden te zullen gebruiken ten minste tot en met 1 januari 2025. 

 

Aanvulling bij Art. 1 met betrekking tot “Data Protection” 

 • Er worden niet meer persoonsgegevens verzameld dan noodzakelijk voor het tot stand brengen en uitvoeren van deze overeenkomst en hieraan gerelateerde verwerkingen. 

 • De persoonsgegevens zijn enkel toegankelijk voor bevoegde personen en worden gedeeld met PATRICK voor de uitvoering van de overeenkomst. 

 • De persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan wettelijk noodzakelijk. 

 • Eénieder kan zijn rechten uitoefenen door een mail te sturen aan [email protected]. 

 • De privacyverklaring van Napoleon Games Sports NV is raadpleegbaar op www.napoleongames.be 

 

 

Afbeelding 1. Het logo van Napoleon Games Sports in zwart-wit, kleur en negatief gebruik.  

   

 

 

Afbeelding 2. Front of Shirt sponsorposities.  

   

 

FAN VAN SPORT.
OP ÈLK NIVEAU.

IETS ANDERS REGELEN?

Is jullie ploeg niet specifiek op zoek naar nieuwe shirts, maar zijn er andere partnership mogelijkheden met Napoleon Sports? 
 

Stuur je sponsordossier naar [email protected] en laat ons weten waar we samen aan kunnen werken. Dan nemen wij snel contact met je op.