GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE

FAN VAN SPORT.
OP ÈLK NIVEAU.

FAN VAN SPORT. OP ÈLK NIVEAU.

NAPOLEON SPONSORT JOUW TEAM.

NAPOLEON SPONSORT JOUW TEAM.

Napoleon is trotse partner van Soudal Quick-Step, SV Zulte Waregem en RSC Anderlecht. Maar ook lokale sportteams geven we graag de steun die ze verdienen. 

In 2023 voorzagen we meer dan 175 amateurploegen van nieuwe shirts. Van Aarlen tot Zeebrugge. Voetbalploegen, padelploegen, volleybalploegen, dartsverenigingen, biljartcollectieven, bowlingclubs…

Samen met shirt supplier PATRICK willen we in 2024 meer dan 500 amateurteams gratis shirts aanbieden. Welkom bij #TeamNapoleon!

Of misschien kunnen we je op een andere manier sponsoren?

Napoleon is trotse partner van Soudal Quick-Step, SV Zulte Waregem en RSC Anderlecht. Maar ook lokale sportteams geven we graag de steun die ze verdienen. 

In 2023 voorzagen we meer dan 175 amateurploegen van nieuwe shirts. Van Aarlen tot Zeebrugge. Voetbalploegen, padelploegen, volleybalploegen, dartsverenigingen, biljartcollectieven, bowlingclubs…

Samen met shirt supplier PATRICK willen we in 2024 meer dan 500 amateurteams gratis shirts aanbieden. Welkom bij #TeamNapoleon!

Of misschien kunnen we je op een andere manier sponsoren?

DE KLEREN MAKEN DE PLOEG.

Dankzij Napoleon Sports en Patrick staat jullie team komend seizoen met nieuwe truitjes te schitteren op het veld, in de zaal, of waar dan ook. Vul het formulier in, en laat ons weten wat jullie club zo speciaal maakt.

DE KLEREN MAKEN DE PLOEG.

Dankzij Napoleon Sports en Patrick staat jullie team komend seizoen met nieuwe truitjes te schitteren op het veld, in de zaal, of waar dan ook. Vul het formulier in, en laat ons weten wat jullie club zo speciaal maakt.

Gratis shirts, met Napoleon op de borst!

Je kan zelf het design (ca. 40 opties) en de kleuren van de shirts kiezen. En je hebt de vrijheid om andere/bestaande sponsors toe te voegen op de andere beschikbare ruimtes op het shirt.

Op de rug bovenaan komt de boodschap ALWAYS KEEP CONTROL. We dragen responsible gaming hoog in het vaandel, dus deze preventieve boodschap willen we er zeker op. 


Broeken en kousen zijn standaard niet inbegrepen in de actie. Maar die kunnen aangekocht worden dankzij PATRICK met 50% korting.

Wat als mijn team geselecteerd wordt voor de nieuwe shirts? 
Dan ontvang je van Napoleon een bevestigingsmail. Patrick zal vervolgens contact opnemen met jou om de designs en bestellingen verder af te handelen.

Het designen gaat snel en vlot in een online tool. 

De gemiddelde levertijd na bevestiging van de bestelling is 6-8 weken.
 

Wat als mijn team niet geselecteerd wordt voor de nieuwe shirts? 
We willen #TeamNapoleon breed en toegankelijk houden, met een spreiding over het hele land. Daarom kan het zijn dat het aantal beschikbare shirts voor jouw regio of provincie al uitgeput is. We kunnen altijd kijken of we op een andere manier nog kunnen sponsoren.

Elk team (‘het Team’) dat dankzij Napoleon Games Sports NV nieuwe shirts aanvraagt, aanvaardt de volgende algemene voorwaarden: 

 

 • Art 1. Het Team aanvaardt dat Napoleon Games Sports NV ter uitvoering van deze samenwerking de door het Team verschafte contactgegevens deelt met shirt supplier PATRICK voor de logistieke opvolging. 

 • Art 2. Het Team bevestigt dat het geen exclusiviteitscontract heeft met een andere shirt supplier dan PATRICK en dus vrij van keuze is om met kledij van PATRICK te spelen. 

 • Art. 3 Het Team bevestigt dat het alleen met deze shirts zal spelen zolang de wet dit toelaat (cfr. eventuele wetswijzigingen betreffende gokreclame). 

 • Art. 4 Het Team bevestigt dat de shirts alleen bestemd zijn voor en alleen gedragen zullen worden door volwassen amateur sporters en dus niet voor/door minderjarige sporters of jeugdploegen. 

 • Art. 5 Het Team bevestigt deze shirts te zullen gebruiken als standaarduitrusting, behalve indien dit voor een specifieke wedstrijd niet toegelaten wordt door bijvoorbeeld de scheidsrechters (cfr. vanwege conflicterende kleuren/outfit tegenpartij). 

 • Art. 6 Het Team bevestigt dat het logo van Napoleon Games Sports NV afgebeeld wordt.  

 • Art. 7 Het Team bevestigt dat Napoleon Games Sports NV de enige shirtsponsor van de ploeg uit de sector van kansspelen en weddenschappen wordt. 

 • Art. 8 Het Team bevestigt dat ze zij niet geassocieerd zijn of worden met firma’s of organisatie van illegale kansspelen. 

 • Art. 9 Het Team (spelers en medewerkers) bevestigt het positieve imago van Napoleon Games Sports NV te zullen ondersteunen en zich te onthouden van handelingen/gedragingen ten gevolge waarvan de goede naam van Napoleon Games Sports NV in diskrediet kunnen worden gebracht. 

 • Art. 10 Het Team erkent geen enkel recht op naam of logo van Napoleon Games Sports NV te verkrijgen. 

 • Art 11. Het Team verleent zijn medewerking te verlenen teneinde controle door Napoleon Games Sports NV op de correcte uitvoering van de Algemene Voorwaarden mogelijk te maken. 

 • Art. 12 Indien het Team zich niet houdt aan de Algemene Voorwaarden, heeft Napoleon Games Sports NV het recht de shirts terug te vorderen en kunnen andere (juridische) stappen genomen worden teneinde de belangen van Napoleon Games Sports NV te vrijwaren. 

 • Art. 13 Indien het Team door overmacht een inbreuk pleegt op de Algemene Voorwaarden wordt dit geval per geval bekeken. 

 • Art. 14 Het Team bevestigt de shirts overeenkomstig de Algemene Voorwaarden te zullen gebruiken ten minste tot en met 1 januari 2025. 

 

Aanvulling bij Art. 1 met betrekking tot “Data Protection” 

 • Er worden niet meer persoonsgegevens verzameld dan noodzakelijk voor het tot stand brengen en uitvoeren van deze overeenkomst en hieraan gerelateerde verwerkingen. 

 • De persoonsgegevens zijn enkel toegankelijk voor bevoegde personen en worden gedeeld met PATRICK voor de uitvoering van de overeenkomst. 

 • De persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan wettelijk noodzakelijk. 

 • Eénieder kan zijn rechten uitoefenen door een mail te sturen aan [email protected]. 

 • De privacyverklaring van Napoleon Games Sports NV is raadpleegbaar op www.napoleongames.be 


BUENA VISTA 


Buena Vista Football Club is een collectief van 2 vriendenbendes afkomstig uit Waregem en Gent. De eerste truitjes van deze minivoetbalploeg gaan al 8 jaar mee en zijn zelf voorzien door de leden in het eerste jaar.

Maar ze waren stilaan aan vervanging toe.
 

“Want 8 jaar later zijn we allemaal wat verdikt en hebben we nood aan nieuwe truitjes.Tegenwoordig zijn de XL-truitjes gegeerd, terwijl de Mediums nu blijven liggen.” 


Dit fantastische collectief is aan de slag 
in Kern Gent reeks 4D van het minivoetbal.

CANTINCRODE

Eerbetoon aan LD (1967-2023)

Cantincrode is een gezellige ‘caféploeg’ uit het Antwerpse, een groep vrienden onder elkaar die elke week hun beste beentje voorzetten.

 

“Eerder dit jaar is onze ex-trainer overleden en het leek ons een leuk idee om hem in onze nieuwe uitrusting te verwerken als eerbetoon. Hopelijk lukt dit via deze weg.”

 

Cantincrode is te bewonderen in R1 Recrea SDM Antwerpen. 

CS TOERNICH

53 jaar passie en engagement

 

CS Toernich werd in 1970 opgericht door onder meer Arsène. De nu 83 jaar oude voorzitter van deze voetbalploeg mist geen enkele match en steekt hart en ziel in zijn club.

 

“Het is niet gemakkelijk voor onze ploeg om sponsors te vinden, door de nabijheid van grotere teams uit de buurt vissen we vaak achter het net.”

 

 CS Toernich speelt in Luxemburg in 2provinciale. 

 

MFC CINEY

Nieuw team, nieuwe shirts,
nieuwe kampioen?


De pas opgerichte damesploeg van MFC Ciney was op zoek naar een eigen outfit: “Op die manier hoeven we niet te spelen in veel te grote mannenshirts.”

 

De veteranenploeg van MFC Ciney rijgt de titels aaneen. Volgt dit gloednieuwe team hun goede voorbeeld? Veel succes, dames!

 


MFC Ciney treedt aan in de damesminivoetbalcompetitie van de provincie Namen. Daar wacht hen onder meer een treffen met RUS Dinant, de Belgische kampioen (ABFS).
 

KFC PETEGEM

Leve Magda, de 76-jarige barvrouw!


Maak kennis met het Oost-Vlaamse KFC Petegem.


“We zijn een leuke vriendenbende. Er komen altijd behoorlijk wat
supporters kijken en na de match zitten we allemaal samen bij… Magda!
In het supporterslokaal met de 76-jarige barvrouw is de sfeer op en top!”


Ga dus gerust een kijkje nemen naar KFC Petegem (3e provinciale Oost-Vlaanderen). 
Of spreken we meteen af bij Magda? 

 

 

 

 

 

 

 

 

FAN VAN SPORT.
OP ÈLK NIVEAU.

IETS ANDERS REGELEN?

Is jullie ploeg niet specifiek op zoek naar nieuwe shirts, maar zijn er andere partnership mogelijkheden met Napoleon Sports? 
 

Stuur je sponsordossier naar [email protected] en laat ons weten waar we samen aan kunnen werken. Dan nemen wij snel contact met je op.