GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Tennisbelgen in Lyon en Turijn

Tennisbelgen in Lyon en Turijn

by ID221414_Wordpress

Het tennisseizoen is weer volop losgebarsten, met deze week toernooien in Lyon, Monterrey, Gran Canaria en Turijn!

WTA Lyon

Viktorija Golubic – Greet Minnen

Greet Minnen (WTA-78) verkeert in grote vorm. Ze haalde de finale op het Nur-Sultan-toernooi, waar ze moest opgeven na een 4-1-voorsprong in Set 1. Tegen Golubic (WTA-35) is haar track record niet al te best: ze verloor tweemaal van de Zwitserse in 2021. Golubic is de derde seed in dit toernooi en won zes van haar zeven recente indoormatchen. Minnen deed het ook al goed op indoor hardcourt: Slechts 5 verliesmatchen in 19 partijen!

Vera Zvonareva – Alison van Uytvanck

De Russische (WTA-107) verloor haar vijf laatste matchen, maar ook van Uytvanck (WTA-55) zit niet in de vorm van haar leven. Nadat ze het WTA-toernooi in Limoges won in december, won ze nog maar 3 van de 8 matchen. Tegen Zvonareva heeft ze wel prettige herinneringen: ze versloeg haar al driemaal sinds 2019. Meer zelfs: Zvonareva pakte nog geen enkele set tegen onze landgenote.

WTA Monterrey

Challenger Gran Canaria

Challenger Turijn

Ruben Bemelmans – Thomas Fabbiano

Onze landgenoot (ATP-278) won nog maar vier van zijn tien matchen in 2022. Op gravel verloor hij bovendien zijn vijf laatste wedstrijden. Hij speelde nog maar één maal tegen Fabbiano (ATP-177). In 2017 verloor hij met 2-0. In zijn vijf laatste toernooien overleefde telkens minstens een ronde. De Italiaan is dus licht favoriet.

Bekijk alle tenniswedstrijden hier.