GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Terugmatchen van de Champions League 1/8e finales

Terugmatchen van de Champions League 1/8e finales

by ID221414_Wordpress

Deze week krijgen we vier terugwedstrijden van de 1/8e finales van de Champions League te zien.

Bayern München – RB Salzburg

De Oostenrijkers hielden Bayern op een 1-1 in de heenmatch. Maar in München wordt het niet zo makkelijk tegen de Rekordmeister. Deze teams speelden al tegen elkaar in de groepsfase van de CL 2020-2021 . Toen won Bayern met 3-1 en 2-6. Salzburg is al 10 matchen ongeslagen,  terwijl Bayern maar twee van haar laatste vijf matchen wist te winnen.

Liverpool – Inter

De blauw-zwarten wonnen dit weekend eindelijk nog eens (5-0 van Salernitana) na vijf matchen zonder driepunter. De heenmatch verloren ze met 0-2 in Milaan, en het wordt schier onmogelijk dat recht te zetten op Anfield. Zeker gezien de huidige vorm: al 29 thuismatchen ongeslagen en 12 matchen op rij gewonnen.

Manchester City – Sporting Lisbon

City gaf Sporting een bakje vol in de heenmatch: 0-5 werd het in Lissabon. Sporting verloor wel maar één van haar laatste 10 uitmatchen. Maar de kans is groot dat de Citizens er thuis nog een schepje bovenop zullen doen…

Real Madrid – Paris SG

In de heenwedstrijd zorgde Mbappé voor de 1-0 in de slotminuten, als beloning voor de 14 doelpogingen die het sterrenensemble bij elkaar had gevoetbald. Real moet dus aan de bak! Sinds de heenmatch verloor PSG zowaar nog tweemaal (tegen Nice en Nantes), terwijl Real driemaal won sindsdien.

Bekijk alle matchen in de Champions League hier.