GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Topaffiches in de Champions League

Topaffiches in de Champions League

by ID221414_Wordpress

Bayer Leverkusen – Atlético Madrid

Leverkusen begon redelijk dramatisch aan het seizoen. Het won alleen van Mainz, werd al uitgeschakeld in de DFB Pokal door een vierdeklasser en staat momenteel voorlaatste in de Bundesliga. Atlético pakte 10/15 in La Liga en versloeg Porto in hun eerste Champions League-match. Deze teams troffen elkaar al vaker in Europa de laatste jaren. Van de acht laatste ontmoetingen won Atléti er drie en Leverkusen twee.

FC Porto – Club Brugge

FCB is ‘on a roll’. Ze wonnen nu al zes matchen op rij. Thuis versloegen ze verrassend Leverkusen, maar op bezoek bij Porto wordt het andere koek. Porto won 11 thuismatchen op rij. In 2016 stonden ze al tweemaal tegenover elkaar in de groepsfase van de Champions League. Toen won Porto beide matchen.

Bayern München – FC Barcelona

Dit is een Europese klassieker. Bayern won zes van de zeven laatste Europese ontmoetingen met Barça! Ze wonnen allebei hun eerste groepsmatch dit seizoen en doen het degelijk in de eigen competitie: Barcelona startte met 13/15 en Bayern met 12/18.

Manchester City – Borussia Dortmund

City domineert als vanouds. Met Haaland (12 goals in 8 matchen) hebben ze er een ongelooflijk nieuw wapen bij. De Citizens zijn nu 8 wedstrijden ongeslagen. Borussia doet het iets minder. Ze pakten 12/18 in de Bundesliga maar versloegen wel Kopenhagen met 3-0 in de Champions League.

Bekijk alle 16 matchen van deze speeldag hier!