GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Topaffiches in de Europese competities

Topaffiches in de Europese competities

by ID221414_Wordpress

Milan – Chelsea

Na de pandoering in de heenmatch (3-0 op Stamford Bridge) zal Milan extra geprikkeld zijn om te winnen. Hun 2-0-overwinning tegen Juve was een prima opwarmer. Saelemaekers scoorde al tweemaal in twee CL-optredens. Milan kon nog geen enkele keer de nul houden in hun drie CL-matchen.

Barcelona – Inter

Van de 11 officiële matchen die Barça al speelde dit seizoen, waren er 9 waarin slechts één team scoorde. In de Champions League werd het nog geen succes: de blaugrana verloren 1-0 van Inter en 2-0 van Bayern. Lewandowski scoorde al wel drie goals, al was dat een hattrick tegen Plzen. Barcelona moét winnen om nog kans te hebben op overwinteren in de Champions League.

Betis – Roma

Real Betis (16/24) staat mooi in de top-6 van La Liga, maar ook Roma begon sterk (19/27) in Serie A. De groen-witten zijn al acht thuismatchen ongeslagen, terwijl Roma recent 6/6 pakte op verplaatsing. De heenmatch werd 1-2 gewonnen door Betis.

West Ham – Anderlecht

Enkele decennia geleden zou dit een grootse affiche zijn. Vandaag is het wat minder, en Anderlecht is zeker de underdog. West Ham won vijf van haar zes laatste partijen, terwijl RSCA slechts 3 van hun laatste tien won.