GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Twee grote opdrachten voor de Belgen

Twee grote opdrachten voor de Belgen

by ID221414_Wordpress

In de Nations League verloren de Belgen hun eerste match, en hoe. Het werd maar liefst 1-4 tegen aartsrivaal Nederland. Kunnen De Bruyne, Hazard en co het tij keren in hun volgende twee opdrachten?

België – Polen

We hebben slechte herinneringen aan Polen: van de zes ontmoetingen verloren we er vijf en wonnen we alleen een oefenwedstrijd in 2003. De Polen zijn bovendien in vorm. Ze verloren maar twee van hun 11 laatste competitieve matchen. In die tijd speelden ze gelijk tegen Engeland en Spanje en wonnen ze van o.a. Wales en Zweden (2x). Op verplaatsing zijn de Polen al 5 wedstrijden ongeslagen. De Belgen wonnen in hun laatste vijf competitieve matchen alleen tegen Estland.

Wales – België

Wales ontvangt de Belgen in Cardiff, waar het al 19 thuismatchen ongeslagen is! Onze nationale driekleur won nog maar twee keer van de Welshmen in de laatste 9 matchen sinds 1990, terwijl er vier draws werden behaald. De nederlaag tegen Polen op de openingsspeeldag van de Nations League was de enige verliespartij van Wales in hun laatste 11 matchen.

Wed hier op de matchen van de Belgen!