GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Twee JPL-inhaalmatchen op woensdag!

Twee JPL-inhaalmatchen op woensdag!

by ID221414_Wordpress

Er zijn nog enkele inhaalmatchen te spelen in onze vaderlandse eerste klasse. Woensdag worden er twee gespeeld: Zulte Waregem – KV Oostende en OH Leuven – KRC Genk.

Zulte Waregem – KV Oostende

Na twee overwinningen in december pakte Zulte Waregem weer slechts 2/12. Het bengelt nog altijd net boven de degradatiezone. KVO doet niet veel beter en staat nu 14e. Beide teams hebben wel notoir aanvalstalent: Vossen & Gano bij Zulte Waregem en Makhtar Gueye (11 goals in 23 matchen) bij de Kustboys. KVO won al vaker op verplaatsing dan Zulte Waregem thuis won. Zulte Waregem verloor maar één keer van Oostende in de jongste zes duels.

OH Leuven – KRC Genk

OHL won de jongste weken op KVO en Charleroi, maar thuis verloor het drie van haar laatste vier partijen. Genk is een zogenaamd ‘zwart beest’ van OHL: het won nog nooit van de Genkies in 1A! In 11 pogingen verloor het 8 keer en speelde het 3 keer gelijk. De heenmatch eindigde op 4-0 in het voordeel van Genk. In zowel de matchen van Genk als die van OHL werd er in 20 matchen van de 24 gescoord.

Dit weekend wordt speeldag 27 afgewerkt, met onder andere Seraing – Antwerp, Eupen – Gent, Zulte Waregem – Anderlecht, Genk – Standard en Club Brugge – Charleroi.