GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Vallen er nog meer verrassingen in de Premier League?

Vallen er nog meer verrassingen in de Premier League?

by ID221414_Wordpress

Deze kerstperiode bewees tot dusver dat zelfs de allergrootsten kunnen struikelen. Wie profiteert er in deze slopende periode van het puntenverlies van de andere?

Arsenal – Manchester City

De mannen van coach Arteta zijn verrassend sterk bezig: vijf overwinningen op rij (waarvan vier in de PL), terwijl City haar laatste 10 competitiematchen won. In de laatste 12 duels met City won Arsenal slechts één keer. Arteta verloor van niemand vaker dan van Pep Guardiola: 5 van de 6 pogingen.

Chelsea – Liverpool FC

Chelsea-coach Thomas Tüchel verloor nog maar drie van zijn 30 matchen aan het roer bij de Blues, maar van de laatste vier PL-matchen eindigden er drie (Brighton, Wolves en Everton) op een draw! Ook Liverpool moet de rol (tijdelijk?) lossen aan de kop van het klassement, na een 1 op 6 tegen Leicester en Spurs. Tüchel en Klopp keken elkaar al 16 keer in de ogen, de eerste kon daarvan slechts 3 keer winnen!

Watford – Tottenham Hotspur

Na een 0/15 zakte Watford verder weg in de degradatiezorgen. Niemand verloor al zo vaak dit seizoen als Watford (12V). Emmannuel Dennis scoorde wel al 8 keer in 16 matchen. Sinds de aanstelling van Antonio Conte verloor Spurs nog niet. Ze pakten 14/18 en doen weer mee bovenin. Ze scoorden in hun 5 laatste PL-matchen 11 goals, evenveel als in hun andere 12 PL-matchen opgeteld.

Southampton – Newcastle United

Southampton won nog maar twee thuiswedstrijden dit seizoen, maar Newcastle sprokkelde amper 3 punten (en 0 overwinningen) op verplaatsing. De Magpies konden nog maar één keer de nul houden. De zuiderlingen breken wel vaak de ban: de helft van Southampton’s 20 goals scoorden ze om de score te openen in een wedstrijd.