GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Vandaag op de Olympische Winterspelen

Vandaag op de Olympische Winterspelen

by ID221414_Wordpress

Een nieuwe dag op de Olypische Winterspelen in Peking, maar geen nieuwe kans voor een nieuwe Belgische medaille. Ontdek welke medailles er vrijdag worden uitgedeeld.

Biatlon 

In het biatlon staat de 15 km massastart op het programma. De Fransman Quentin Fillion Maillet heeft al twee gouden medailles, op de 20km individueel en op de 12,5km achtervolging. Kan hij ook goud pakken op de massastart? Zelfs als hij niet wint maar het podium haalt zou hij een uitzonderlijke prestatie leveren. Op de andere drie onderdelen waar aan hij in Peking deelnam won hij zilver. Fillon Maillet kan dus op elke onderdeel van het biatlon een medaille pakken.

Freestyleskieën

De vrouwen halen hun mooiste kunstjes boven in de halfpipe. De mannen racen tegen elkaar in de spectaculaire skicross, een soort motorcross, maar dan op twee latten. Welke skiërs stunten naar de medailles?

In de medaillespiegel domineert Noorwegen momenteel. De Noren hebben momenteel 27 medailles. De andere landen zullen dus nog een tandje bij moeten steken. Komt er vandaag al verandering in de medaillespiegel? Ontdek hier het volledige programma