GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Verwelkomt La Liga Tenerife of Girona?

Verwelkomt La Liga Tenerife of Girona?

by ID221414_Wordpress

Almeria en Real Valladolid zijn al zeker van promotie naar La Liga, maar er is nog één open plaatsje. Opvallend is dat Eibar (3e) en Las Palmas (4e) al werden uitgeschakeld door respectievelijke Girona (6e) en Tenerife (5e).

Tenerife – Girona

In Girona ze speelden vorige week 0-0 gelijk in de heenwedstrijd. Wie wint de terugwedstrijd en dus het felbegeerde plekje in La Liga?

Girona had verlengingen nodig tegen Eibar en mag oude strijders Borja Garcia (31 jaar) en Christian Stuani (35 jaar) bedanken voor haar finaleplaats. Stuani verzamelde in de competitie trouwens 23 goals in 40 matchen.

Bij Tenerife zorgde Gallego met een tweeklapper voor de uitschakeling van Las Palmas in de halve finale. De eilanders hebben de op één na beste verdediging van La Liga 2 (37 tegengoals in 42 matchen), maar scoorden zelf slechts 53x.

Beide teams zijn in povere doen: Tenerife won slechts twee van haar laatste zes partijen, Girona slechts twee van haar laatste zeven. In de reguliere competitie won Tenerife tweemaal. Girona won zelfs tweemaal in de acht confrontaties in La Liga 2 sinds eind 2019.

Wed hier op jouw favoriet!