GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Volg de European Open in Antwerpen!

Volg de European Open in Antwerpen!

by ID221414_Wordpress

Met Hubert Hurkacz (ATP-10), Félix Auger-Aliassime (ATP-13), Diego Schwartzman (ATP-18) en Karen Khachanov (ATP-19) zijn er maar liefst vier top-20-spelers op de European Open in Antwerpen. Daarnaast staan ook Grand Slamwinnaars Thiem en Wawrinka op het Antwerpse hardcourt.

 

Bailly – Goffin

De jonge Gilles-Arnaud Bailly (17 jaar) maakt zijn profdebuut in Antwerpen, en meteen tegen de beste Belgische tennisser van het laatste decennium. Bailly is Europees Kampioen bij de U18, dus Goffin (ATP-58) zal de overwinning niet cadeau krijgen. Sinds Wimbledon won Goffin maar zes van de vijftien matchen. Bailly verloor er maar 4 van zijn laatste 17.

 

Geerts – Thiem

Michael Geerts (ATP-268) krijgt voormalig Grand Slamwinnaar Thiem (ATP-132) voor de kiezen. De 29-jarige Oostenrijker behaalde nog de halve finale in Gifon en de finale in Rennes. Geerts won maar één van zijn laatste tien partijen.

 

Bemelmans & Block – Nys & Zielinski

Voor de 34-jarige Bemelmans is Antwerpen het eindstation van zijn rijk gevulde carrière. Hij partners voor de gelegenheid met de 17-jarige alexander Blockx. Hun tegenstanders: Nys en Zielinski, die favoriet zijn. Ze haalden de finale in Metz en Winston-Salem.

 

Klaasen & Melo – Malisse & Schwartzman

Net als vorig jaar staat Xavier Malisse weer op het veld in het Sportpaleis. Ditmaal staat hij aan de zijde van klasbak Schwartzman. De ervaren Klaasen & Melo zijn hun tegenstanders, en dat zijn geen doetjes! Klaasen en Melo zijn ruimschoots favoriet.

 

Gille & Vliegen – Bopanna & Middelkoop

Twee jaar geleden eindigde het dubbelavontuur van Gille & Vliegen in Antwerpen tegen Bopanna & Middelkoop. In Tokyo speelden de Belgen een goed toernooi, maar strandden ze in de halve finale. Hun tegenstanders wonnen twee weken geleden het toernooi van Tel Aviv.

 

Bekijk alle affiches hier: napoleonsports.be/nl/sports/#sports-hub/tennis/atp/antwerp

 

Nog meer Belgen in actie:

WTA Guadelajara: Muhammad – Mertens

WTA Rouen: Zanevska – Errani