GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Volg de PDC WK Darts live op NapoleonTV!

Volg de PDC WK Darts live op NapoleonTV!

by Arne Van Den Haute

De drie Belgen, Kim Huybrechts, Mike de Decker en Dimitri Van den Bergh plaatsten zich vlotjes voor de volgende ronde. Voor de Decker betekent dat een een tweede ronde-duel tegen de Oostenrijker Mensur Suljovic. Kim Huybrechts mag het na Kerstmis opnemen tegen Peter Wright. De tegenstander van Van den Bergh kennen we pas na donderdag.

Gerwyn Price – Luke Woodhouse

De Welshman is momenteel ‘numero uno’ op de Order of Merit, maar tegen Woodhouse verloor hij twee van zijn drie duels. Bovendien verloor hij zijn laatste twee partijen, tegen Ryan Joyce en Raymond van Barneveld.

Raymond van Barneveld – Ryan Meikle

De 55-jarige Nederlander die sinds 2021 aan zijn comeback aan het timmeren is, verloor in de aanloop naar het WK van Michael Smith in de halve finale van de Grand Slam 2022. Ryan Meikle is desalniettemin de underdog.

Mike de Decker – Mensur Suljovic

In 2015 en 2016 stonden deze mannen al tegenover elkaar en tweemaal ging Suljovic met de overwinning aan de haal. Momenteel is de Decker wel in betere vorm, met recente overwinningen tegen Jeff Smith, Jim Williams, Rob Cross en Jonny Clayton.

Luke Humphries – Florian Hempel

De Duitser won vijf van zijn zes laatste wedstrijden, maar of die vorm voldoende zal zijn om nummer 5 in de Order of Merit te verslaan? Op de voorbije Players Championship en Grand Slam haalde Humphries de halve finale.

Rob Cross – Scott Williams

Cross verloor de finale van de Players Championship tegen van Gerwen, maar voordien won hij vijf matchen op rij.

Peter Wright – Kim Huybrechts

‘The Hurrycane’ Huybrechts ontdeed zich makkelijk van Sampson en staat nu alweer tegenover Peter Wright, de titelverdediger. Van de 26 keer dat deze mannen al tegenover elkaar stonden, won Huybrechts acht keer. Van de laatste zes duels won hij er zelfs drie!

Je kan tientallen dartswedstrijden live volgen via NapoleonTV!

Relevante artikelen