GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Voorlopig laatste Nations League-opdracht voor België

Voorlopig laatste Nations League-opdracht voor België

by ID221414_Wordpress

Dinsdag staat de laatste Nations League-opdracht van deze interland-break op het programma voor onze Belgen. De tegenstander: Polen!

Polen – België

Vorige week wonnen de Belgen nog makkelijk van Polen met 6-1. Deze confrontatie wordt wel een tikkeltje anders, want we starten al zeker van Kevin De Bruyne, Yannick Carrasco, Thomas Meunier, Romelu Lukaku, Dedryck Boyata en Amadou Onana. Leandro Trossard zou nog twijfelachtig zijn.

Polen is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken: ze wonnen van Wales en speelden 2-2 gelijk in De Kuip. Met Szczesny, BEdnarek, Cash, Zurkowski, Zalewski, Zielinski, Piatek, Milik en Lewandowski hebben ze voldoende kwaliteiten om de Belgen pijn te doen.

De Belgen konden nog maar twee keer winnen in Polen, in negen pogingen: 0-1 in 1933 en 0-1 in 1984.

Lewandowski scoorde al 75 keer in 130 interlands. In de jongste 11 interlands waaraan Lewandowski meedeed, was hij betrokken bij 15 goals (10 doelpunten en 5 assists)! Klik hier om te wedden op een goal van Lewandowski.

In dezelfde groep staat ook Nederlands – Wales op het programma. Nederland kan zich al bijna verzekeren van groepswinst als ze winnen en Polen-België een draw wordt.