GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Wat brengt het nieuwe Formule 1-seizoen?

Wat brengt het nieuwe Formule 1-seizoen?

by ID221414_Wordpress

Binnen een maand start het nieuwe Formule 1-seizoen. Max Verstappen begint als titelverdediger. Krijgen we opnieuw een spannend seizoen?

Het nieuwe F1-seizoen zal er heel anders uitzien want de bollides werden helemaal herontworpen. De aerodynamica is helemaal veranderd waardoor de wagens veel dichter op elkaar zullen kunnen rijden. 

Wie wordt de beste constructeur?

De nieuwe regels zorgen dat alle teams hun wagen terug vanaf nul moeten ontwerpen. De grote verschillen die er de laatste jaren waren tussen de renstallen zouden dus kleiner kunnen worden. Al zal Mercedes wel alles uit de kast halen om opnieuw de constructeurstitel te halen. Dat zijn ze zo stilaan aan hun stand verplicht. Krijgt Mercedes meer concurrentie van Red Bull en kan Ferrari na een paar mindere jaren opnieuw een topbolide afleveren?

Een nieuwe nek-aan-nekrace tusse Verstappen en Hamilton?

Tot in de laatste ronde van het vorige seizoen streden Verstappen en Hamilton om de wereldtitel. De fans van Formule 1 werden verwend. Verstappen doorbrak de jarenlange dominantie van de Brit Lewis Hamilton. Hamilton heeft zeven werelditels, evenveel als Michael Schumacher. Als hij dit jaar zijn achtste kan binnenhalen wordt hij alleen recordhouder.