GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Wat kan Club tegen Atlético?

Wat kan Club tegen Atlético?

by ID221414_Wordpress

Speeldag 3 van de Champions League wordt weer mooi. Club Brugge ontvangt Atlético Madrid en hoopt opnieuw te stunten!

Club Brugge – Atlético Madrid

De Colchoneros zijn favoriet gezien het verschil in budget. In hun vorige bezoek aan Jan Breydel werd het wel slechts 0-0. Brugge is nu al acht thuiswedstrijden ongeslagen. Van hun voorbije negen matchen wonnen ze er acht, Atlete slechts vijf.

Ajax – Napoli

De Napolitanen zijn aan een indrukwekkende reeks bezig. Ze zijn al 20 matchen ongeslagen! Ze staan aan de leiding in Serie A, terwijl Ajax net de leidersplaats verloor na een teleurstellende 1/6 in de Eredivisie.

Liverpool – Rangers

In dezelfde groep gaat Rangers op zoek naar haar eerste CL-punten en zelfs -doelpunten. Op Anfield wordt het niet makkelijk, maar LFC is momenteel een gewond dier. Het won maar één van haar laatste vier partijen.

Inter – Barça

Wordt dit eindelijk weer het jaar van Barcelona? In La Liga staan ze bovenin te blinken, terwijl Inter het veel moeilijker heeft in Serie A. Op Europees niveau is deze match een klassieker! Het wordt de 11e match tussen deze teams de voorbije 20 jaar. Van de vorige 10 won Barcelona er zeven.

Chelsea – Milan

Op Stamford Bridge is CFC al acht matchen ongeslagen, maar het speelt dit seizoen niet bepaald indrukwekkend. Ook landskampioen Milan kan beter, al verloor het deze jaargang alleen nog maar van Napoli.

Bekijk hier alle wedstrijden van de Champions League.