GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Week vol toppers in de Premier League!

Week vol toppers in de Premier League!

by ID221414_Wordpress

Dinsdag: Liverpool – Manchester United

Dit is een van de meest spraakmakende en historische duels uit het Engelse voetbal. De Red Devils wonnen wel slechts twee keer in de voorbije 15 partijen tegen Liverpool. De Reds verloren nog niet op Anfield dit seizoen en zijn al 12 Premier League-matchen ongeslagen. Ze hebben de meest productieve aanval (79 goals), vooral dankzij Salah (20 goals), Jota (15 goals) en Mané (13 goals).

Woensdag: Chelsea – Arsenal

De Gunners leken goed op weg om een top-4-plaats te bemachtigen, maar sinds enkele weken hapert de motor opnieuw. Ze verloren vier van hun laatste vijf wedstrijden en scoorden daarin slechts twee keer. Chelsea verloor slechts één van hun voorbije negen matchen in de Prem.

Woensdag: Manchester City – Brighton

Deze affiche lijkt makkelijk voor City, maar de thuisploeg wacht al wel drie matchen op een zege. In dezelfde periode versloeg Brighton Arsenal én Tottenham. Na Norwich en Burnley hebben de Seagulls wel de zwakste aanval (29 goals) van de reeks.

Zaterdag: Arsenal – Manchester United

Enkele dagen na hun vorige topper moeten beide teams alweer aan de bak. Beide vechten ze nog voor een Champions League-ticket. United won slechts één van de laatste zeven Premier League-matchen tegen Arsenal.

Zondag: Liverpool – Everton

De Merseyside derby levert altijd spektakel op, vraag maar aan Divock Origi! Vorig seizoen ging Everton nog 0-1 winnen op Anfield, wat al een eeuwigheid geleden was. Vorige week versloeg de degradatiekandidaaat trouwens nog Manchester United!