GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Weer leuke duels in de Nations League

Weer leuke duels in de Nations League

by ID221414_Wordpress

Betekenisloze oefenmatchen? Dat is er niet aan te zien! Op woensdag en donderdag zijn er weer boeiende matchen in de Nations League.

Wales – Nederland

De Welshmen zullen op een wolk leven na hun historische WK-kwalificatie, pas de tweede keer ooit en voor het eerst sinds 1958! Nederland gaf de Belgen nog een pak voor de broek in de openingsmatch van de Nations League en heeft nu haar zinnen gezet op het – op papier – zwakkere Wales. Wales verloor haar eerste Nations League-match tegen Polen, maar dat deed het wel met een uitgedund elftal. Oranje is al 10 matchen ongeslagen.

Portugal – Tsjechië

De Portugezen speelden gelijk tegen Spanje, zonder Cristiano Ronaldo in de basis. Tegen Zwitserland verscheen CR7 wel aan de aftrap en hij bedankte met twee goals. Hij scoorde in de twee vorige confrontaties tussen Portugal en Tsjechië (2008 en 2012) Doet hij het nu opnieuw?

Zwitserland – Spanje

Spanje kent een relatief grillig parcours. In haar laatste vijf competitieve matchen verzamelde het twee draws (Tsjechië en Portugal), twee nipte winstmatchen (Zweden en Griekenland, beide 1-0) en één verliespartij tegen Frankrijk. Zwitserland lijkt ook wat over haar hoogtepunt heen, en verloor haar eerste twee Nations League-matchen.

Oostenrijk – Frankrijk

Na de oorlog won Oostenrijk slechts één keer van Frankrijk, in 2008. De Fransen zijn al 12 uitmatchen ongeslagen, maar het pakte nu slechts 1 op 6 tegen Kroatië (1-1) en Denemarken (1-2).

Bekijk hier alle UEFA Nations League-matchen!