GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Weer veel goals in Europa Conference League-kwartfinales?

Weer veel goals in Europa Conference League-kwartfinales?

by ID221414_Wordpress

De heenwedstrijden leverde gemiddeld 3 goals/match op. Wat krijgen we in de terugwedstrijden?

PSV Eindhoven – Leicester City

PSV is al 15 matchen ongeslagen maar geraakte thuis niet verder dan een brilscore tegen Leicester. De Eindhovenaren scoorden in hun laatste 8 wedstrijden maar liefst 22 goals.

PAOK Thessaloniki – Marseille

Marseille is (eindelijk) nog eens aan een reeks bezig. Het won zeven matchen op rij, inclusief de Europese W’s tegen Bazel en PAOK. De terugwedstrijd wordt een ander paar mouwen. PAOK heeft geen enkele van haar laatste 14 thuismatchen verloren en schakelde eerder al KAA Gent uit. Het won ook 2 van haar 3 matchen in de kampioenschapsplay-offs in eigen land.

Roma – Bodø/Glimt

De Noorse club blijkt een absolute angstgegner te zijn voor Roma. In de groepsfase pakten ze al 4/6 tegen de Romeinen en ook de heenwedstrijd wordt gewonnen. Op een half jaar tijd scoorde Bodø/Glimt maar liefst tien keer tegen Roma! Ze begonnen de nieuwe Noorse competitie met 4/6. Roma verloor maar één keer in haar laatste 11 matchen.

Slavia Praha – Feyenoord

De heenwedstrijd in de Kuip werd een thriller die eindigde op 3-3. Slavia heeft een sterke thuisreputatie met zes gewonnen thuismatchen op rij. Het verloor nog maar één thuismatch dit seizoen. Feyenoord pakte 4/6 tegen Slavia in de groepsfase van deze Conference League en scoorde 36 keer in haar laatste 13 matchen.