GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Weer verrassingen in de FA Cup?

Weer verrassingen in de FA Cup?

by ID221414_Wordpress

Chelsea – Plymouth

De Blues zaten in een dipje maar dat wil niet zeggen dat ze zouden struikelen over Plymouth Argyle, dat zevende staat in de League One. Chelsea is al 14 thuismatchen ongeslagen. Plymouth schakelde al wel Championship-team Birmingham uit in de vorige ronde.

Everton – Brentford

De Toffees zijn in vrije val in de competitie: het won maar 1 van haar laatste 14 Premier League-matchen. Ook Brentford kon al winnen van Everton dit jaar. Maar de promovendus heeft ook al betere tijden gekend: na een degelijke start is het nu afgezakt, met een recente 0/12 op de koop toe.

Manchester City – Fulham

Twee teams in grote vorm: Fulham voert de Championship aan en verloor maar 1 van haar 18 laatste matchen. City bleef dit weekend nog steken op een draw bij Southampton. De mannen van Craven Cottage koesteren best niet teveel hoop. Ze verloren al 11 keer op rij en konden in de laatste zeven duels met City zelfs niet scoren.

Cambridge United – Luton Town

De uitschakeling van Newcastle door Cambridge was een van de ‘cupsets’ van Round Three. Nu gaan ze op bezoek bij Championship-team Luton Town. De Hatters staan op de 10e plaats, Cambridge op plaats 12 in League 1.

Nottingham Forest – Leicester City

Forest knikkerde Arsenal uit de FA Cup in de vorige ronde, en wil nu hetzelfde doen met Leicester. Het is een derby, bovendien! Leicester zakte wat weg in de Premier League maar won wel recent van Liverpool.

Bekijk hier alle affiches van de FA Cup en volg de matchen live!