GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Welke Europese landen zetten een stap dichter naar het WK?

Welke Europese landen zetten een stap dichter naar het WK?

by ID221414_Wordpress

Italië – Noord-Macedonië

Onwaarschijnlijk, maar Europees Kampioen Italië moet nog barrages doorploegen om een plaatsje op het WK afdwingen. Italië won slechts 2 van haar laatste 7 matchen. Ze wonnen niét van Bulgarije, Zwitserland (2x), Spanje en Noord-Ierland. Noord-Macedonië verloor dan weer slechts 1 match van haar laatste 7, terwijl het er 3 won. Ze verloren niet in hun laatste vier uitwedstrijden.

Portugal – Turkije

Turkije won het laatste (vriendschappelijke) duel tegen Portugal. De Turken verloren alleen tegen Nederland in hun laatste zeven competitieve matchen. Portugal eindigde haar kwalificatiecampagne met een sisser: ze pakten slechts 1/6 tegen Ierland en Servië. Kan Cristiano Ronaldo weer opstaan en zijn team naar de overwinning loodsen?

Wales – Oostenrijk

De Welshmen zijn al 7 matchen ongeslagen. In eigen huis zijn ze zelfs al 16 wedstrijden ‘unbeaten’! Oostenrijk mocht als vierde in hun kwalificatiegroep naar de barrages, dankzij een zes op zes tegen Moldavië en Israël. Historisch gezien houden deze landen elkaar in evenwicht en ook deze week zijn hun odds quasi gelijk!

Zweden – Tsjechië

Tsjechië eindigde derde in de kwalificatiegroep van de Belgen en pakte recent nog 9 op 9. De Zweden hebben een ijzeren thuisreputatie: ze wonnen 9 thuismatchen op rij! Deze landen troffen elkaar nog nooit in een competitief duel, maar Zweden pakte 5/9 in de friendlies tegen de Tsjechen.

Wed hier rechtstreeks op welke Europese landen het WK 2022 halen!