GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Welke Milanese club wint de Scudetto?

Welke Milanese club wint de Scudetto?

by ID221414_Wordpress

In Italië wordt alles beslist op de laatste speeldag. AC Milan heeft genoeg aan een gelijkspel om haar eerste titel sinds 2011 in de wacht te slepen.

Inter – Sampdoria

In de tien vorige ontmoetingen tussen deze twee teams was het doelpuntengemiddelde maar liefst 3,7 goals per match! Sampdoria is al gered en heeft dus weinig om voor te spelen. Inter scoorde in 34 van hun 37 Serie A-matchen dit seizoen en heeft veruit de beste aanval van de reeks (81 goals).

Sassuolo – AC Milan

Minstens een draw tegen Sassuolo, klinkt als een haalbare kaart. Maar de rossoneri verloren de laatste twee ontmoetingen met Sassuolo, in eigen huis dan nog. De doelpuntenproductie van Milan loopt nog altijd niet gesmeerd. Leao is zowaar de clubtopschutter met 11 goals, gevolgd door Giroud (9 goals) en Zlatan (8 goals). In totaal scoorde Milan (66 goals) maar 2 goals meer dan Sassuolo (64 goals) in de Serie A, maar het heeft wel de beste verdediging van de reeks (31 tegengoals).

Zet hier in op de winnaar van de Serie A.

Onderin vechten Cagliari (29 punten) en Salernitana (31 punten) het nog uit om in de Serie A te blijven. Wed hier op de degradant.