GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Welkom terug, Jupiler Pro League!

Welkom terug, Jupiler Pro League!

by ID221414_Wordpress

Wat mogen we verwachten van seizoen 2022-2023 in de Jupiler Pro League? We zetten het even op een rijtje!

Club Brugge

Met de Supercup pakte Club Brugge al haar eerste prijs van het seizoen. Het is ook favoriet om zichzelf op te volgen als kampioen. Sinds 2014 deed het nooit slechter dan een tweede plaats en werd het vijfmaal landskampioen. Met Noa Lang, Skov Olsen, Charles De Ketelaere en Hans Vanaken zijn vier van de zes favorieten om assistenkoning te worden Brugge-spelers. Ferran Jutgla wordt bovendien aangestipt om topschutter te worden. Wed hier op het aantal prijzen die Club Brugge zal winnen dit seizoen.

Royal Antwerp FC

Met enkele sterke transfers werpt de Great Old zich op als grote uitdager van FCB. Kunnen ze een prijs pakken? Of zelfs twee? Vincent Janssen werd al topschutter in de Eredivisie en de Mexicaanse beker Copa MX. In totaal scoorde hij al 98 goals in 277 matchen. Hij én Michael Frey (vorig seizoen 24 goals!) worden getipt als mogelijke topschutters.

RSC Anderlecht

De mauves haalden met Felice Mazzu een ervaren coach binnen en blijft hopen eindelijk weer een prijs te pakken. Ze staan al droog sinds 2017. Met o.a. aanwinst Esposito, Ait El Hadj, Arnstad, Amuzu, Raman, Verschaeren en Refaelov lijken ze aanvallend goed gewapend te zijn. Maar werkt het systeem-Mazzu ook in het Astridpark? We zijn benieuwd. Eindigt Anderlecht dit seizoen boven Brugge? Zet hier in.

KAA Gent

Kunnen coach Vanhaezebrouck en Tarik Tissoudali de lijn doortrekken? Ook Hugo Cuypers kan bijdragen aan nieuwe successen voor de bekerwinnaar. Denk je dat Gent kampioen wordt én Tissoudali topschutter wordt? Dan kan je hier inzetten!

Ook voor KRC Genk, Union en alle andere Belgische Jupiler Pro League-clubs zijn er specifieke outright-bets voorzien! Wie wordt de beste ploeg in Wallonië? Wie degradeert? Bekijk alle weddenschappen hier!

Zet meteen in op openingswedstrijd Standard – Gent, Club Brugge – Genk of KV Mechelen – Antwerp!