GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Wie blijft ongeslagen in de Premier League: Spurs of City?

Wie blijft ongeslagen in de Premier League: Spurs of City?

by ID221414_Wordpress

In de Premier League leed Arsenal haar eerste nederlaag. De Gunners staan wel nog steeds op kop. Alleen City en Tottenham hebben nog geen L op hun kaart dit seizoen. Dit weekend op het programma: Manchester City – Tottenham!

Manchester City wint

De Citizens zijn topfavoriet voor deze partij. Volgens de berekeningen heeft Spurs maar 13% kans op een driepunter, City 69%. De Sky Blues scoorden al 20 goals in hun 6 competitiematchen en hielden 3x de nul. Haaland is als een raket aan het seizoen begonnen met 10 goals in 6 partijen. Man City pakte 9/9 thuis tot dusver terwijl Spurs slechts één van hun drie uitmatchen wist te winnen.

Tottenham Hotspur wint

Ze zijn de underdog, maar Spurs won de voorbije twee onderlinge duels. Meer zelfs: het won vier van de laatste vijf competitiewedstrijden tegen de Citizens. Vroeger had Harry Kane nog een augustus-complex, maar dat is na vier goals in drie augustusmatchen definitief voorbij. In totaal scoorde hij er al 5 in zes partijen. Na Wolves (4) heeft Spurs (en Brighton) de beste verdediging met 5 tegengoals.

Gelijkspel

Een draw is natuurlijk niet onmogelijk, maar het viel de voorbije 14 duels slechts één keer voor. ‘Beide teams scoren’ lijkt wel in de lijn der verwachtingen te vallen.

Wed hier op alle matchen van de Premier League!

Relevante artikelen