GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Wie degradeert uit de Premier League?

Wie degradeert uit de Premier League?

by ID221414_Wordpress

Negenvoudig Engels kampioen Everton speelt al sinds 1954 op het hoogste niveau, maar daar kan dit seizoen een einde aan komen. De Toffees staan op een degradatieplaats en moeten nog trachten over Burnley of Leeds te springen.

Burnley – Aston Villa

The Clarets zijn aan een wederopstanding bezig: met een 10/12 klommen ze weer uit de gevarenzone, Ze scoren nog altijd moeilijk (alleen Norwich doet slechter), ze slikten in vier matchen slechts twee tegengoals. Villa heeft nog maar weinig te winnen en won slechts 1 van de vorige 6 confrontaties met Burnley.

Arsenal – Leeds United

Leeds bengelt al een heel seizoen onderaan en kan zomaar de zwarte piet toegeschoven krijgen. Met 72 tegengoals hebben ze de slechtste defensie van de Prem, terwijl Arsenal net 9 goals maakte in hun laatste 3 partijen. Het is al van 2003 (11 ontmoetingen) geleden dat LUFC nog eens won van de Gunners…

Leicester City – Everton

De Toffees wonnen verrassend van Chelsea en hopen dat kunstje nog eens over te doen op bezoek bij Leicester City. Die wachten al vijf matchen op een overwinning. Twee weken geleden speelden deze teams al een inhaalwedstrijd tegen elkaar. Toen werd het 1-1.

Als uitsmijter kunnen we natuurlijk ook nog de topper Liverpool – Tottenham aanraden. De Reds moéten winnen om in het spoor te blijven van City, maar in de heenronde werd het gelijk. De laatste drie duels met Tottenham op Anfield won LFC telkens met 2-1.