GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Wie gaat naar de Europa League halve finales?

Wie gaat naar de Europa League halve finales?

by ID221414_Wordpress

Drie van de vier heenwedstrijden leverden een 1-1-draw op. Alle clubs moeten dus nog stevig aan de bak!

Atalanta – RB Leipzig

RB Leipzig verloor in de laatste 17 partijen alleen vanaf Bayern. Atalanta tuimelde naar de achtste plaats in de Serie A na een slechte reeks. Ze schakelden eerder al wel Leverkusen en Olympiakos uit.

FC Barcelona – Eintracht Frankfurt

Barça zit weer op een wolk. Het is nu al 15 matchen ongeslagen. Frankfurt wacht daarentegen al zes matchen op een overwinning. Eintracht schakelde wel al Betis uit.

Lyon – West Ham

L’OL verzamelde vier draws in hun laatste vijf partijen, maar ook West Ham pakte slechts 4/12. De Londenaars schakelden eerder de Spaanse hoogvlieger Sevilla uit. In de Ligue 1 staat Lyon pas 10e, maar in de Europa League verloor het dit seizoen nog niet.

Rangers FC – SC Braga

Braga verraste Rangers in de heenmatch, hoewel Rangers toch de betere odds had. De mannen van Gio van Bronckhorst zijn wisselvallig bezig: ze wonnen slechts 2 van hun laatste vijf matchen. Braga pakte daarentegen 12/12. Rangers-spits Morelos (4 goals in 9 matchen) moet zijn duivels ontbinden, want de andere Europese topschutters van Rangers zijn verdedigers Tavernier (4 in 10) en Balogun (2 in 8).