GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Wie haalt de kwartfinale van de Champions League?

Wie haalt de kwartfinale van de Champions League?

by ID221414_Wordpress

Ajax – Benfica

De Ajacieden vochten zich naar een degelijke uitgangspositie: 2-2 werd het in Lissabon. Sindsdien verloor het trotse Ajax wel op bezoek bij Go Ahead Eagles, terwijl Benfica nu bezig is aan een reeks van zeven ongeslagen wedstrijden. Vier jaar geleden pakte Ajax 4/6 tegen Benfica in de groepsfase van de CL. Zowel Haller als Tadic zijn weer in vorm, met samen 5 goals in de laatste twee matchen.

Manchester United – Atlético Madrid

Atlético is nu vijf matchen ongeslagen. Het is nog maar de eerste keer dit seizoen dat ze zulke reeks kunnen neerzetten. United kon dan weer slechts drie keer winnen in hun laatste negen partijen. Wolves was de laatste club die kwam winnen op Old Trafford, op 3 januari 2022. En het is net een overwinning wat Atlético nodig heeft, na de draw in Madrid. Bovendien hebben ze Cristiano Ronaldo te vrezen. Drie jaar geleden knikkerde hij met een hattrick voor Juventus Atlético uit het kampioenenbal. Dit weekend maakte hij nog een hattrick voor de Red Devils…

Juventus – Villarreal

Juventus begon ronduit zwak aan het seizoen maar is bezig aan een indrukwekkende comeback. Ze zijn al 12 matchen ongeslagen in totaal en thuis verdedigen ze een ongeslagen reeks van 10 matchen. Ze moeten nu thuis winnen van underdog Villarreal om door te stoten. De Spanjaarden deden het nog niet goed in de toppers dit seizoen, al hielden ze Real Madrid tweemaal op een draw.

Lille – Chelsea

Chelsea zit in allerlei problemen momenteel, maar ze kunnen wel een 2-0-voorsprong uit de heenmatch verdedigen. Lille moet dus minstens met twee doelpunten verschil winnen om nog kans te maken, iets wat ze in de Ligue 1 en Champions League opgeteld dit seizoen nog maar 4 keer konden.