GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Wie haalt de NFL Play-offs?

Wie haalt de NFL Play-offs?

by Arne Van Den Haute

Na 15 speeldagen is het nog razend spannend in de NFL. Zes teams zijn zeker van hun plaatsje (Buffalo Bills, Kansas City Chiefs, Philadelphia Eagles, Minnesota Vikings, en San Francisco 49ers als division leaders en Dallas Cowboys als wild card), maar voor de andere acht tickets is het nog knokken.

New England Patriots – Cincinnati Bengals

De Bengals wonnen zes matchen op rij en kunnen nu de scalp van de Patriots toevoegen. De vorige drie ontmoetingen werden gewonnen door New England. Mits winst kunnen ze nog over de Dolphins wippen in de AFC East.

Tennessee Titans – Houston Texans

De Titans startten sterk aan het seizoen, staan nog steeds bovenin de AFC South maar verloren wel vier matchen op rij. Tegen de Texans, de zwakste ploeg uit de hele NFL, zijn er geen excuses. De mannen uit Houston wonnen maar één match dit seizoen en verloren er nu negen op rij.

Baltimore Ravens – Atlanta Falcons

De Ravens maken nog kans om de Bengals in te halen in de AFC North. De voorbije jaren wonnen ze vijf van hun laatste zes ontmoetingen met de Falcons. Die laatsten wonnen maar één van hun laatste zes matchen tout court.

Indianapolis Colts – Los Angeles Chargers

De Colts kennen een verloren seizoen maar de Chargers maken nog kans op een wild card. Indianapolis verloor 8 van de laatste 11 ontmoetingen met de Chargers en momenteel zijn ze op een losing streak van vier matchen.

Miami Dolphins – Green Bay Packers

De Dolphins moeten hun losing streak van 3 L’s dringend achter zich laten als ze die wild card nog willen pakken. Gemiddeld scoren ze alvast een stuk meer (24,64 points per game) dan de Packers.

Arizona Cardinals – Tampa Bay Buccaneers

De Buccaneers doen het niet goed (L2) maar kunnen toch nog de NFC South winnen. Arizona verloor nu vier matchen op rij. Van de laatste vier duels tegen Tampa Bay wonnen de Cardinals er drie.

Wed hier als je wil inzetten op de winnaars van de Divisions en Conferences!

Relevante artikelen