GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Wie heeft er chance in de Coupe de France?

Wie heeft er chance in de Coupe de France?

by ID221414_Wordpress

Cannes – Toulouse

AS Cannes speelt haar wedstrijden op het vijfde niveau in Frankrijk, maar zorgde al voor enkele stunts in haar bekercampagne dit jaar: het schakelde vierdeklasser Le Puy en tweedeklassers Rodez AF en Dijon uit, allemaal na strafschoppen. Nu staat het tegenover tweedeklasser Toulouse FC, waar Brecht Dejaegere captain is. De paarshemden verloren slechts één van hun laatste 12 matchen.

Montpellier – Strasbourg

Net als vorig seizoen werden deze twee Ligue 1-teams tegen elkaar uitgeloot. Toen won Montpellier. De ex-cluub van o.a. Laurent Blanc, Eric Cantona en Olivier Giroud won haar laatste vijf matchen op rij en staat nu op een knappe vijfde plaats in de competitie. Bovendien heef Montpellier in hun laatste 7 thuis-ontmoetingen met RC Strasbourg Alsace niet verloren.

Vannes – PSG

De Parijse topclub is al 7 matchen ongeslagen en de Franse vierdeklasser Vannes OC staat vast al te bibberen op de benen. Hun kans op winst wordt op 3% geschat. Wed hier op meer dan 4,5 goals deze match.

Lens – Lille

Dit is wellicht de meest aantrekkelijke affiche van deze ronde van de Coupe de France. Lille (8e in de Ligue 1) gaat op bezoek bij Lens (9e). De Sang et Or waren schitterend begonnen aan het seizoen maar zakte na een 3/18 weg in het klassement. Lille is daarentegen al 11 matchen ongeslagen. Lens won de laatste confrontatie met Lille, maar de 10 duels daarvoor konden niet gewonnen worden.

Bekijk alle wedstrijden hier en volg ze LIVE via NapoleonTV!