GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Wie pakt de leiding in de Serie A?

Wie pakt de leiding in de Serie A?

by ID221414_Wordpress

In de Serie A lijken de topclubs wel hun hun best te doen om punten te laten liggen! Dit weekend krijgen Inter, Milan en Napoli weer nieuwe kansen om zich op de eerste plaats te nestelen.

Inter – Salernitana

De blauw-zwarten staan virtueel op de eerste plaats, maar dan moeten ze wel opnieuw driepunters beginnen pakken. De jongste zes matchen boekten ze slechts één overwinning, met puntenverlies tegen o.a. Genoa, Sassuolo, Napoli en Milan. Salernitana staat nog steeds laatst in de Serie A, maar pakte speelde haar laatste vier matchen gelijk. Ze hielden daarbij ook Milan op een draw! Ook interessant: het is een match tussen de beste aanval (Inter, 55 goals) en de slechtste verdediging (Salernitana, 56 tegengoals).

Napoli – Milan

Dit wordt een topper die beslissend kan zijn voor de titelstrijd. Napoli won de vorige twee ontmoetingen met Milan. Met slechts 19 tegengoals heeft Napoli de beste defensie van de reeks. Aan de andere kant is Milan al 7 uitmatchen ongeslagen! In de Serie A verspeelde Napoli de jongste weken punten tegen Cagliari en Inter, terwijl Milan bleef steken op draws tegen Udinese en Salernitana.

Juventus – Spezia

In de drie ontmoetingen tussen Juve en Spezia sinds Spezia’s promotie in 2020, scoorde de Oude Dame minstens drie goals per match! De bezoekers wachten al vier matchen op een overwinning, maar enkele weken geleden gingen ze wel winnen op Milan én Napoli! Spezia heeft de slechtste defensie, op Salernitana en Empoli na.

Bekijk alle matchen van de Serie A hier!