GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » Wie wint de Europa League 2022?

Wie wint de Europa League 2022?

by ID221414_Wordpress

Met Eintracht Frankfurt en Rangers staan er twee mooie clubs in de finale van de Europa League. Ze hebben hun plaatsje absoluut verdiend, nadat ze clubs als West Ham, Barcelona, Betis, Leipzig, Braga, Rode Ster en Dortmund uitschakelden.

Eintracht Frankfurt – Rangers FC

Rangers wint

Rangers heeft nog wat vertrouwen kunnen opdoen tijdens de laatste weken van de Premiership. Ze wonnen comfortabel tegen Hearts, Ross County en Dundee United. Ze zijn al 5 matchen ongeslagen. Frankfurt deed het minder goed in de eigen competitie: Ze speelden gelijk tegen Mainz, Mönchengladbach, Hoffenheim, Greuther Furth en Leipzig en verloor tegen Leverkusen, Union en Freiburg. Dat is 5/24 in de laatste weken van de Bundesliga! De onnavolgbare James Tavernier scoorde al 7 goals in 13 matchen en is zelfs geen aanvaller.

Frankfurt wint

De Duitsers hadden misschien wel het moeilijkste traject naar de finale. Met o.a. Daichi Kamada, Filip Kostic en Ansgar Knauff beschikken ze over een indrukwekkend aanvallend arsenaal. Ten bewijze: Eintracht scoorde in 11 van hun 12 Europese wedstrijden en scoorden gemiddeld 1,58 goals/match.

Check alle weddenschappen hier.

Inclusief aantal schoten op doel, totaal balbezit, aantal keren buitenspel, enzovoort. Frankfurt is licht favoriet als het gaat over het winnen van de match.