GAMBLING CAN BE ADDICTIVE. STOP IN TIME! MORE INFO ON WWW.STOPOPTIJD.BE
Home » WK 2022: Op het Amerikaanse continent wordt het spannend!

WK 2022: Op het Amerikaanse continent wordt het spannend!

by ID221414_Wordpress

WK-kwalificatie CONCACAF

Drie teams gaan rechtstreeks naar het WK. De vierde gaat naar de play-offs.

Mexico – VS

Dit is een traditionele topper in CONCACAF, en een match waarin de USA het vroeger vaak moeilijk had. Maar in de laatste drie competitieve duels wonnen de Amerikanen! Mexico is wel al 11 thuismatchen ongeslagen. Wie wint is bijna zeker van het WK, de verliezer kan nog ingehaald worden door Costa Rica of Panama.

Costa Rica – Canada

De Costaricanen hebben het niet meer in eigen handen en spelen nog tegen Canada en USA. Het is al zes matchen geleden dat Costa Rica nog eens een competitieve wedstrijd tegen Canada kon winnen. Dat was in 2005! Canada is aan een droomreeks bezig van 11 ongeslagen partijen en zes opeenvolgende overwinningen. Als het nu weer wint, is het zeker van het WK. Met kleppers als David, Larin, Davies, Hutchinson en Buchanan heeft het alles in huis om hun tweede WK-kwalificatie ooit af te dwingen, en de eerste sinds 1986!

WK-kwalificiatie CONMEBOL

De top-4 gaat naar het WK, de vijfde naar de play-offs. Brazilië en Argentinië zijn al zeker van hun plaats.

Brazilië – Chili

Chili maakt nog een waterkans als het zes op zes pakt tegen Brazilië en Uruguay. Maar Brazilië blijft favoriet tegen La Roja.

Colombia – Bolivia

Deze landen zijn zo goed als uitgeschakeld, al kan Colombia mits een zes op zes nog op plaats vijf eindigen, in theorie. Ze zijn veruit favoriet tegen Bolivia.

Paraguay – Ecuador

Ecuador is al zeven matchen ongeslagen, terwijl Paruagy al zeven matchen op rij niet kon winnen! Als Ecuador wint (waarvoor het favoriet is), is het zeker van het WK. Het wordt dan de vierde WK-deelname sinds 2002!

Uruguay – Peru

Beide landen kunnen zich geen misstappen meer veroorloven! Een gelijkspel is voor Peru mogelijk zelfs desastreus. De Peruanen zijn al zeven matchen ongeslagen en in hun laatste acht bezoekjes aan Montevideo kon het driemaal winnen!

De nachtraven kunnen al deze matchen live volgen op NapoleonTV!